ÚPRK - Úvodní Poznávací Rádcovský Kurz

11.11.2009 18:53

Tato ryze speciální akce se udála 6. – 7. 11. 2009. Jednalo se v ní o zasvěcení nás (tedy Sedmikrásek) do tajů vedení a příprav schůzek. Večer po menším zádrhelu s klíči od klubovny jsme se svorně sesedly a povídaly si o tom, v čem všem je možno rozvíjet svou osobnost a vůbec komplet celého člověka. Došly jsme k překvapivému závěru, že rozvíjet se můžeme naprosto v čem chceme.

Poté jsme měly za úkol odpovědět na cca 15 otázek typu: „Co bych dělala, kdybych vyhrála milion?“ , „Jakou skladbu bych si ráda v klidu poslechla?“ , „Jaká vlastnost se mi nejvíc příčí?“ , apod. a mohly si o sobě zapřemýšlet a zjistit některé překvapivé závěry u sebe i u zbytku osazenstva. Poté jsme s ještě zabývaly diskuzí o tom, co si myslíme o odpovědích ostatních a odebraly se spát.

Ráno jsme zatopily a před snídaní si daly rozcvičku ala imaginární sníh. Poté jsme si poslechly něco o plánování cílů schůzek a prostředcích, se kterými můžeme pracovat. Také jsme se dozvěděly něco o struktuře schůzek a mohly si podle ní zkusit připravit svoji vlastní schůzku pro různé věkové kategorie. V mezičase jsme hrály hry na držení rovnováhy, propichovaly jsme cizí balonky připínáčky, které jsme měly přilepené na čele, a také jsme podle instrukcí skládaly poslepu puzzle. Po sqělém(J) obědě jsme uklidily binčus, který po nás zbyl a odebraly se do svých domovečků.

—————

Zpět