Úvodní oddílovka aneb Hledá se Nemo

06.09.2014 09:00

Dne 6. září bylo u skautské klubovny poněkud rušno, protože se konala sešlost všech holek z 6. oddílu Trojlístek. Mezi námi jsme přivítaly dvě nové světlušky, a aby nás trochu poznaly podle jmen, tak jsme si zahrály běhací hru, kdy si každá musela pamatovat jméno té, která ji vysvobodila, když byla chycená. Poté jsme jména řekly před ostatními.

Pak mezi nás připlaval nešťastný Marlin, kterému lidé ze člunu unesli syna, a on ho nemohl najít. Přeplavala k němu Dory a nabídla se, že mu pomůže. Pak si společně všimli velkého hejna rybiček (světlušky a skautky), které se k nim také přidaly.

První nástrahou bylo, že děti musely hádat různá slova nebo obrazce, které jsme ze sebe vytvořily a naopak. Poté byla svačina, která se konala způsobem krmení rybek. Každá jsme si musela najít klacek a na něj jsme si přivázaly provázek a nakonec tatranku. Udici nám pak držel někdo jiný než my a musely jsme to sníst, aniž bychom se toho dotkly. Abychom po svačině urazily velkou vzdálenost oceánem a nemusely plavat oklikou, proplavaly jsme každá vodním příkopem. To jsme udělaly tak, že jsme se postavily do dvou řad naproti sobě a natáhly jsme před sebe ruce a vždy jedna z nás musela co nejrychleji proběhnout „tunelem“ a ostatní dávaly ruce pryč těsně před ní.

Po proplutí vodního příkopu rybičky narazily na 9 zubařů, kteří na sobě měli určitá písmenka nebo číslice a ony je musely získat. To se jim s velkou námahou podařilo a poté z toho měly složit adresu. Nakonec zjistily, kde se Nemo nachází a šly jsme ho vysvobodit.

Na určené adrese jsme získaly dort, na kterém byl vyobrazen Nemo a tak jsme ho donesly zas zpět ke klubovně a tam se do něho všechny holky pustily. No prostě úžasné kuchařské umění Kakůůů.

Potom jsme si už daly jen pokřiky, uklidily v klubovně a vydaly se domů.

 

 

 

—————

Zpět